Wasbeurten

Naast het reconditioneren kunt u ook bij Hoeks Car Cleaning terecht voor het regelmatige wasbeurtje. Bij ons wordt uw auto met de hand gewassen.

Het voordeel met de hand wassen is dat uw lak daardoor vrijwel geen kans krijgt om te beschadigen, er zelfs op de moeilijkste plekjes zoals onder de spiegels, rond de kentekenplaat, onder de bumper en onderdakdragers van bijvoorbeeld een stationwagon wordt gewassen. Daarnaast wordt er ook wat meer aandacht besteed aan vervuilingen als vliegen op de lak, remstof op de velgen, de wielbakken en de deurstijlen. Het gehele proces van een wasbeurt wordt uitgevoerd met onthard water, en het naspoelen gebeurd met osmosewater. Dit zorgt ervoor dat uw auto vlekkeloos opdroogt. Standaard wassen wij uw auto met Glans Protector, dit is een conditioner die ontwikkelt is volgens nanotechnologie. Het voordeel daarvan is dat uw auto een veel diepere glans krijgt, vuil minder hecht aan de lak en de auto wordt geheel waterafstotend. Voor mensen die hun auto hebben laten behandelen met een lakverzegeling, is het een aanbeveling om uw auto op deze manier te laten wassen. Hierdoor blijft uw lakverzegeling langer intact. Daarnaast kunnen wij ook uw auto stofzuigen, reinigen en ontvetten wij uw ramen en maken wij uw dashboard en overige kunsttsofdelen in het interieur schoon.* ( * Meerprijs )

Bij het wassen zien wij tevens hoe de staat van de lak is. Zodoende kunnen wij u ook een aantal adviesen geven voor het onderhoud of om een afspraak te maken voor een complete poetsbeurt.Een wasbeurt duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het wassen kunt u gebruik maken van onze kantine om er rustig een kopje koffie te drinken en/of er een krantje te lezen. U kunt uit diverse wasprogramma’s kiezen. Van maandag t/m vrijdag wassen wij uitsluitend op afspraak. Op zaterdag wassen wij zonder afspraak van 08:00 uur tot 16:30 uur. Voor een overzicht van prijzen verwijzen wij u naar de Prijslijst. De Shampoo waarmee wij alle wasbeurten uitvoeren, is bij ons ook in 500ml fles verkrijgbaar.