Reconditioneren

Exterieur

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels of andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurtmet hoge en lage druk. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Finishing touch

Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor langere tijd weer echt als nieuw.
Ook worden alle kunststof delen en rubbers behandeld zodat dat ze er weer als nieuw uit zien.

Ook het motorcompartiment
Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn als in het motorcompartiment. Wij reinigen en verzorgen de motorruimte ambachtelijk met de hand zonder dat hierbij water en hoge druk aan te pas komt.