Lakverzegeling

Lakverzegeling

Ook voor het aanbrengen van speciale lakverzegelingen zoals teflon en WaxGuard bent u bij ons op het juiste adres. In plaats van het inpoetsen met een gewone was, wordt er bij deze behandelingen gebruik gemaakt van producten die voor langere periode hun glans behouden. Bij een teflonbehandeling krijgt u 1 jaar glansgarantie en bij een WaxGuard-behandeling 3 jaar glansgarantie. Lakverzegeling Teflon: De doeltreffende werking van Teflon is al langer bekend in de autobranche. Ook hecht vuil minder snel aan de gladde Teflonlaag die bovendien extra glans geeft. Het aanbrengen van een lakverzegeling alleen is niet voldoende voor een optimale bescherming, regelmatig onderhoud met de juiste conditioners is ook van een groot belang. Waxguard: WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.

Ceramische Coating

Wilt u een nog betere beschermlaag voor u kostbare bezit dan kunt u ook hiervoor een ceramische coating, de ultieme lakbescherming, met een nog diepere glans aan laten brengen. De lak is met een coating beter bestand tegen UV stralen en alle weersinvloeden, het vuil hecht minder snel aan de lak en het water parelt eraf.
Afhankelijk van de hardheid tussen 3H 8H die u wenst, kunt u kiezen voor een 1 of 2 laags ceramische coating. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen hiervan.