Lakverzegeling & Ceramische Coating

Lakverzegeling

Ook voor het aanbrengen van speciale lakverzegelingen zoals Jade A70 en WaxGuard bent u bij ons op het juiste adres. In plaats van het aanbrengen van de traditionele waxlaag, wordt er bij deze behandelingen gebruik gemaakt van producten die voor langere periode hun glans behouden. Bij een Puris Jade A70 behandeling krijgt u 1 jaar glansgarantie. Ook hecht vuil minder snel aan ùw auto en het zorgt voor extra glans. Het aanbrengen van een lakverzegeling alleen is niet voldoende voor een optimale bescherming, regelmatig onderhoud met de juiste conditioners is ook van een groot belang.

Ceramic Coating

Wilt u een nog betere beschermlaag voor u kostbare bezit dan kunt u ook hiervoor een ceramische coating, de ultieme lakbescherming, met een nog diepere glans aan laten brengen. De lak is met een coating beter bestand tegen UV stralen en alle weersinvloeden, het vuil hecht minder snel aan de lak en het water parelt eraf.
Afhankelijk van de hardheid kunt u een keuze maken tussen Puris Jade Quartz 9H of Jade Graphene 10H. Beide met garantie certificaat.
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen hiervan.